26 octubre, 2006

5ena Jornada

Cinquena JORNADA: F.C.Olives Mortes 2 - Digiproces 2 (24/10/06)


Resum
Ordenats. Bon partit contra un suposat rival fort, on es va lluitar, corre i intentar treure la pilota controlada des del darrera. En aquest partit es varen veure algunes bones jugades.


Un per un
Porter:
Jaume (Batut, 6). Potser en els gols hagués pogut fer algu més, però en general Va fer un bon partit.

Defenses:
Pau (Golejador, 7). Va marcar un gol amb un extraordinari "misto" que entrà per sota les cames del porter. Bé en defensa intentant treure la pilota jugada.
Dalmases (Inquiet, 5). Va estar correcte en defensa, amb algun "despiste", i només va treure la pilota en jugades individual.
Mas (Banda, 5). Va està atent, i molts cops es va trobar en què ell havia de pujar la pilota. Al final del partit va fer un impressionant esprint que encara ara se l'esta buscant.

Migcampistes:
Òscar (Confiat, 8). El millor. Es va oferir, va desbordar, va jugar i fer jugar, va treure la pilota amb condicions i va fer un bon gol de doble penal que ell mateix va provocar.
Griful (Inprecís, 4). El pitjor. Va anar de menys a més. Li va costar entrar en el partit i només en el final va crear algu de perill.

Devanters:
Carlos (Individualista, 7). Es va oferir, va baixar a rebre i va aguantar bé la pilota, però li costa juga amb la resta de l'equip.

Reserva/es:
Oleguer (Regular, 5). Va defensar bé, agunatant la posició. Va intentar treure la pilota jugada, amb més o menys encert.
Bosch (expectador, 4). Casi no va apareixa en joc, per tant pocs fallos va poder cometre.


Estadístiques
Golejador/s: Pau (1), Òscar (1).

1 comentario:

JorJo dijo...

Estic totalmen en contra de la meva nota, crec q vaig fer mol millor partit q alguns, aquest comentarista no el canviarem pq es l'unic que tenim, pero no és gaire coherent.
Inprecís? es podrien contar amb unama les pilotes que vaig perdre, no com altres...